Metalhead Meeting 2017

29.06.2017


Perioada: 24 - 25 iunie 2017
Locatie: Arenele Romane
Adresa: Str. Cutitul de Argint, Nr. 26 (Parcul Carol), Bucuresti
Organizator: Metalhead si Best Music Live Concerts
Facebook: www.facebook.com/METALHEADMeeting
Pret Bilet: 170 lei (Acces General) & 220 lei (Golden Circle)
Ora: 17.00


Festivalul Metalhead Meeting va avea loc pe 24 si 25 iunie la Arenele Romane din Bucuresti. Primele trupe confirmate sunt: Cradle Of Filth, Sepultura, Behemoth, Agnostic Front, Myrkur si Bucovina. Multe altele vor fi anuntate in curand.

Pana pe 15 mai abonamentele de doua zile costa doar 170 de lei ! Sunt disponibile si pachete prin care puteti vedea si concertul Gojira de pe 4 iulie (tot de la Arenele Romane) la pachet cu festivalul Metalhead Meeting dar si pachete pentru showul Evanescence de pe 29 iunie (Arenele Romane), concertul Gojira de pe 4 iulie si Metalhead Meeting. De asemenea, am pus in vanzare si pachetul Wolf Pack prin care puteti cumpara 5 bilete la pret de 4 si veniti in gașcă la concert.

Line-up Metalhead Meeting 2017:
Behemoth
Bucovina
Sepultura
Cradle Of Filth
Agnostic Front
Myrkur

Reteaua iabilet.ro: Magazinul Muzica, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX - Telekom, reteaua de magazine Say – partener Orange si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
Numarul de abonamente Golden Circle este limitat la 500 de bucati iar numarul total de abonamente puse in vanzare pentru festival este de doar 5000.

CAUTARE IN SITE

URMATORUL EVENIMENT
ABONARE NEWSLETTER

ALTE EVENIMENTE